?>

Zielsregressie

Home » Zielsregressie

Zielsregressie sessies in mijn praktijk

Ik ben geregistreerd Zielsregressie Therapeut. Op de website van Zielsregressie Therapeuten staat een uitleg die ik graag overneem om aan te geven hoe specifiek en bijzonder deze therapievorm is.

Wat is Zielsregressie?

Zielsregressie staat voor het therapeutisch werken in het ‘Leven tussen Levens’ in, oftewel voor het beantwoorden van levensvragen via het tussenbestaan. Andere woorden die hiervoor worden gebruikt zijn: Zielenreis, Reis naar zielsherinneringen, Spirituele Regressie.

Je kunt op deze wijze in contact komen met antwoorden op je diepste levensvragen. Hierbij kun je denken aan vragen over de zin van je leven, de inhoud van jouw levensthematiek, de ontwikkelingen waaraan je werkt , je levensdoel, waar je nu staat in je huidige ontwikkeling, hoe relaties met de mensen om je heen hierin passen en in breder verband de ontwikkeling van je ziel door je levens heen.

Life between livesEen succesvolle Zielsregressie sessie kan leiden tot een integratie tussen je persoonlijkheid en je zielsbewustzijn. Daardoor wordt je in staat gesteld je leven bewuster, doelgerichter en meer liefdevol te kunnen vervolgen. In de meeste gevallen verdwijnt je angst voor de dood.

Zielsregressie therapeuten in Nederland zijn gediplomeerde regressie- reïncarnatie en/of hypnotherapeuten die ervan uitgaan dat de mens een ziel heeft die eeuwig is en die telkens opnieuw incarneert in een fysiek lichaam om ervaringen op te doen en zich te ontwikkelen.

Een Zielsregressie sessie kan 3 tot 5 uur duren en kan vanuit verschillende werkwijzen benaderd worden. Gemeenschappelijk is dat er wordt gewerkt met naar binnen gerichte aandacht (trance) om via een dieper bewustzijnsniveau in contact te komen met je herinneringen uit het tussenbestaan en daarmee met de ervaringen van je ziel voordat je aan dit leven begon.

Om een succesvolle Zielsregressie sessie te kunnen hebben is het aan te raden dat je van te voren een of meerdere regressie- of hypno sessies hebt gehad met een ervaring in een vorig leven. Dit om zekerder te zijn dat je een diepe trance kunt bereiken en deze ook gedurende de lange Zielsregressie sessie kan vasthouden. Als je deze ervaring nog niet hebt dan kan een en ander wel kort na elkaar plaatsvinden, bijvoorbeeld enkele dagen of een week tussen beide sessies in.

Het tussenbestaan als een verblijfsstadium van de ziel is een begrip uit de oudheid en wordt uitgebreid beschreven in o.a. het Tibetaanse Dodenboek. Het is in onze tijd de verdienste van Dr. Michael Newton dat hij zeer diepgaand, uitgebreid en systematisch de diverse stadia van het tussenbestaan heeft onderzocht en beschreven.

Comments & Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *