?>

Stoelmassage

Home » Stoelmassage

Stoelmassages

Sinds 1 mei 2016 bied ik naast ontspanningsmassages en voetreflex+ massages tevens stoelmassages aan. De cursus heb ik met veel plezier gevolgd bij Zakenmasseurs. Op de website van zakenmasseurs staat een nauwkeurige omschrijving over stoelmassages wat ik hieronder vermeld.   

Wat is stoelmassage?

Stoelmassage is een drukpuntmassage van nek, schouders, armen, handen en rug. De behandeling wordt uitgevoerd op een speciaal hiervoor ontwikkelde massagestoel. De massage vindt plaats door de kleren heen: u hoeft zich dus niet uit te kleden. De hele behandeling duurt circa 20 minuten en begint met een kort voorgesprek om eventuele aanpassingen te bespreken.

 Waarom stoelmassage?

 De specifieke technieken die gebruikt worden tijdens de stoelmassage stimuleren de doorbloeding van het weefsel. Het helpt bij klachten als:

  * stijve nek
  * spanningshoofdpijn
  * tintelende vingers
  * pijnlijke schouders en armen.

Dit werkt zowel preventief als gericht op herstel. De stoelmassage is bijzonder aangenaam om te ondergaan en erg ontspannend. De behandeling wordt afgesloten met een korte activering om vervolgens weer fit en alert aan het werk te gaan.

Hoe werkt een stoelmassage?

De behandeling stoelmassage begint met ontspanning en sluit af met stimulering.

Ontspanning
Het ontspannende deel begint met drukpunten aan de schedelrand, in de nek en op de schouders. Vervolgens worden de schouders gestrekt en worden armen, handen en vingers behandeld. Ter afsluiting van het ontspannende deel van de behandeling worden drukpunten op de rug behandeld.

Stimulering
In het afsluitende, stimulerende deel van de behandeling worden de rug en de schouders beklopt en wordt de hoofdhuid geprikkeld.
Deze beschrijving is algemeen. De daadwerkelijke stoelmassage zal iedere keer iets anders zijn, afgestemd op de situatie op dat moment.

Stoelmassage in uw bedrijf

Stoelmassage bij bedrijven helpt aantoonbaar bij het verlagen van het ziekteverzuim en het verhogen van de medewerkerstevredenheid. Medewerkers kunnen het vaak enorm waarderen dat hun werkgever op deze manier laat zien het welzijn van de medewerkers serieus te nemen. Meer weten? Neem contact met mij op voor een nadere kennismaking!

Comments & Responses

Comments are closed.