Praktijkinfo

Home » Praktijkinfo

jenneke op reisIn mijn praktijk neem ik je mee op jouw reis naar binnen. Jouw eerste bestemming is doorvoelen dat je met vertrouwen op mijn massagetafel kunt plaatsnemen. Ik open de rotsen van vastgeroeste patronen en nodig je uit om te volgen. Steeds dieper in jezelf, naar jouw leven en eventuele vorige levens. De ontdekkingstocht kan intensief zijn, diepgaand en vol inzichten maar je loopt geen gevaar. Je bent bij mij en bij jezelf in goede handen.

Op onze reis mag ik jouw reisleider zijn. Ik laat je zien, ik laat je ontdekken, ik richt mijn aandacht op wat er mag zijn en zorg ervoor dat je de interessante plekken in jezelf kunt bereiken.

Voorafgaand aan of direct na een regressie- en reïncarnatiesessie is ontspanning aan te raden. Ik bied daarom VoetReflex+ massage aan, een combinatie van Westerse en Oosterse voetreflex technieken die direct op kwalen en klachten gericht kan zijn maar ook als ontspanningsmassage.

It is up to you !

De start is jouw keuze om aan te pakken. Zeg je 100% JA tegen jouw reis, vul dan het reactieformulier in zodat we een eerste afspraak kunnen maken.

Je bent het waard om jezelf te zijn. Neem daarom de belangrijkste stap. De eerste stap!

Adresgegevens

Comments & Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *