Jenneke

Home » Jenneke

Hallo, ik wil me graag voorstellen.

Ik ben Jenneke Warnders. Hoewel ik gestart ben in heel rationele vakgebieden zoals marketing ben ik geraakt door de mogelijkheden van regressie- en reïncarnatietherapie.

Omdat ik de enige van een tweelinghelft ben, leerde ik al vroeg dat ik niet anders ben dan anderen maar gewoon een jonge vrouw met andere ervaringen en inzichten.

Ik heb besloten om deze kennis en persoonlijke ervaringen te gaan gebruiken om anderen te helpen die soortgelijke processen doormaken. Er zijn heel veel mensen die eigenlijk tweeling zijn maar nooit de andere helft hebben gekend of zelfs maar zichzelf realiseren dat ze één van twee zijn. En die mensen hebben klachten en patronen die ik herken. Die mensen kan ik helpen en wil ik graag ontmoeten in mijn eigen praktijk. Maar dat is niet het enige vlak waar ik in werk. Een mens kan allerlei verschillende soorten klachten hebben.

Jonge mensen hebben te maken met grote veranderingen. Het gevolg is dat ze, als ze eens wat anders zijn, stempels krijgen als mensen met aandoeningen in het autistisch spectrum. Maar misschien is het wel zo dat deze kinderen en jongvolwassenen meer en andere kennis hebben van de kosmische energie. Ik wil heel graag met hen in mijn praktijk aan de slag om af te dalen naar jouw binnenste, jouw huidige leven of eventuele vorige levens.

Om mensen te helpen ontspannen en om direct te kunnen werken op klachten bied ik tevens VoetReflex+ massages aan. Op de pagina Voetreflex is meer informatie te vinden over de VoetReflex+ methode die ik hanteer, een combinatie van Westerse en Oosterse methodes. Of wil je graag een gehele ontspanningsmassage? Of een stoelmassage? Dit is allemaal mogelijk. Zie de pagina's: Ontspanningsmassage en Stoelmassage.

Comments & Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *