Ontspanningsmassage

Home » Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Je ziet het overal om je heen: stress en drukte. Het is van groot belang af en toe even een moment voor jezelf te nemen om lekker te ontspannen. Een ontspanningsmassage kan dan een uitkomst voor je zijn. Het doel van een ontspanningsmassage is om je lichaam en geest weer in balans en in rust te laten komen.

Een moment voor jezelf

Door de ontspanningsmassage ontspannen niet alleen de spieren maar ook de geest zal zich ontspannen. Je bent even weg uit de sfeer van alledag. Even een uurtje helemaal voor jezelf, een moment van rust. De massagebehandeling bestaat uit diverse rustige handgrepen waardoor de harde en gespannen spieren zich zullen gaan ontspannen. Hierdoor wordt er een betere bloedsomloop gestimuleerd en worden afvalstoffen uit de spieren versneld afgevoerd. Bij een ontspanningsmassage zul je dieper en rustiger gaan ademhalen. Een ontspanningsmassage is een heerlijk moment voor jezelf, wat je af en toe echt even nodig hebt!

Massage aan huis

Heb je door de drukte geen tijd of zin om de deur uit te gaan voor een ontspanningsmassage? Bij mij is er de unieke mogelijkheid om je thuis te laten masseren! Je kunt er voor kiezen om mij aan huis te laten komen voor een ontspanningsmassage of een voetreflex+ massage. Ook voer ik stoelmassages uit, dat kan ingezet worden in bedrijven en/of tijdens evenementen.

Comments & Responses

Comments are closed.