Vergoeding

Home » Vergoeding

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VIV en ik ben lid van de overkoepelende vereniging RBCZ. Hierdoor komen de behandelingen voor vergoeding in aanmerking bij de ziektekostenverzekering. Wanneer je aanvullend verzekerd bent, worden de sessies afhankelijk van je verzekeraar en polis deels vergoed. Omdat de therapie in de aanvullende verzekering zit hoef je niet eerst het wettelijk verplichte eigen risico te betalen!

Als je navraag wilt doen bij je zorgverzekeraar dan is het van belang om te vermelden:

• Integrale (regressie)therapie wordt bekostigd vanuit de aanvullende verzekering en valt onder de alternatieve zorg
• Voetreflex massagetherapie valt onder de medische zorg
• AGB-code praktijk: 90060795 /AGB-code zorgverlener: 90101241

Registraties
• VIV (Vereniging Integrale Vitaliteitkunde), beroepsvereniging 1907965  
• RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg), licentienummer 190017R

Integrale therapie wordt door diverse ziektekostenverzekeraars, geheel of gedeeltelijk vergoed via een aanvullende verzekering. Vergoeding is echter afhankelijk van de gekozen polisvoorwaarden. Informeer naar de mogelijkheden bij je verzekeraar!

Voor informatie over vergoedingen door de ziektekostenverzekeringen voor integrale (regressie)therapie klik hier. Ook op de website van de Vereniging Integrale Vitaliteitkunde kun je zien welke verzekeraars de kosten vergoeden.

Ook de zorgverzekeraars die vallen binnen de VGZ-verzekeringsgroep (VGZ, Univé, Besured, IZZ, De Goudse, UMC, Bewuzt, ZEKUR, National Academic en Promovendum), alsmede De Friesland en Kiemer vergoeden geheel of gedeeltelijk de therapie.

Comments & Responses

Comments are closed.